Több mint 60 napja tart a Való Világ 8. szériája. Ez még csak az 5. párbaj ebben a szezonban, és mégis több drámai fordulat volt ebben a két hónapban, mint egy átlagos Szomszédok epizódban. Most kiderült, hogy az adásidőt alig kapó vérkeresztényként bement, aztán Aurelio helikopterezését leutánzó Attilára vagy a legmocskosabb szájú pultosnőre van-e igény az RTL reality-jében.

Az elmúlt napokban nagyjából 35-65% között mozgott az arány, de az adás idejére feljött 45-55%-ra is, így Anikó jogosan hangoztathatta, hogy

igen szoros az állás.

Evelin szerint Attila igénytelen és alpári, de ebből a mezei tévénéző mit sem tudhat, mert Attila alig látható a napi összefoglalókban. A Stúdióban aztán elszabadult a pokol, egymást túlkiabálva anyáztak, mire végül kiderült, hogy Ati mehet vissza. A fogadtatása nem volt túl fagyos, Tivy még arcon is csókolta a párbajgyőztes srácot. Evelin mondjuk besírt kicsit a stúdióban, de innentől majd otthonról nézi Somát, ezt mondta.

Ezen túlmenően Krisztián a végtelenségig tagadta, hogy lefeküdt volna Micivel. Feltehetőleg ezért kapott ilyen banya-pinokkióorrot, mert folyamatosan hazudott, mintha nem is lenne róla felvétel a sufniban történtekről.