Azt már minimum a Pop, csajok, satöbbi óta tudjuk, hogy nem az a lényeg, hogy kik vagyunk, hanem hogy milyen zenéket szeretünk. Alapigazság az is, hogy elég sok mindent elárul egy emberről az is, hogy éppen milyen kedvencei vannak a YouTube csatornáján vagy milyen számokat csillagoz be az iTunes vagy a Spotify-fiókjában. Itt a Celeb Playlist második része Dopemannel, Pásztor Annával, Tolvai Renivel és .

Mindenkinek azt a nagyon egyszerű kérdést tettük fel, hogy mi a kedvenc lemeze, albuma, ez a zene lehetett egy dal, vagy teljes album.

Pásztor Anna

Az Anna and the Barbies énekesnője elárulta, hogy leggyakrabban Norah Jones-t szokott hallgatni. "Megnyugtat, kiegyensúlyoz, napfényt hoz a házunkba. Egyébként a Spotify az egyik legjobb dolog, amivel az elmúlt évtizedben találkoztam, több ezer dalt mentettem le, hangulattól függően adagolom a családnak és a haveroknak". 

Anna elmondta azt is, hogy John Mayer Gravity című száma az a dal, ami évek óta az első számú favorit nála. 

Dopeman

"Az utóbbi időben három előadót hallgattam rongyosra. Az egyik az új Babyface-album (Return of the Tender Lover), ami tulajdonképpen kimeríti a tökéletes lemez fogalmát, különösen ebben a harmóniaszegény, töltelék dalokban fuldokló világban.

"Ugyanezt mondhatom el, régi nagy kedvencem, a már a hetveneseit taposó Bobby Caldwell új cuccáról is. Minden idők egyik legnagyobb dalszerzője fiatalokat megszégyenítő hangzásvilággal tért vissza idén."

"Rap fronton az ex-Geto Boy Scarface új albumának örültem a leginkább, mert ő minden idők egyik legnagyobb szövegírója és rappere, nem mellesleg iszonyatosan jó zenész, és a ma már a trap muzikról elhíresült dél legnagyobb ikonja."

"A legnagyobb kedvencem mostanában az az új dalunk Dőkével, aki a legújabb felfedezettünk és egy hatalmas talentum. Mindennap döngetem, mert nagyon-nagy zene. Aki nem ezt mondja, az egy hazug disznó!"


Tolvai Reni

Tolvai Reni elárulta a Velvetnek, hogy mostanában főként Beyoncé legutóbbi albumát (Lemonade) hallgatja.


CInthya Dictator

A jelenleg a MOME képzésére járó művésznő nemrég a Facebook oldalán osztotta meg, hogy mi a kedvenc zeneszáma mostanában. Ez pedig nem más, mint Lukas Graham 7 Years című dala.


ByeAlex

Az X-Faktor legújabb évadának egyik mentora az alabamai hiphop előadó, Yelawolf Daylight című számát hallgatja mostanában.

Az alábbi playlistben egyben is meghallgathatja a fent felsorolt kedvenc zenéket.