Lindsay Lohan a napokban Athénban adott interjút pár riporternek, a színésznő hangja pedig az eddig megszokottakhoz képest egészen más volt. Sőt, nem csak a hangja, az egész beszéde, mintha valami fura akcentussal beszélne.

Lohan hangja eddig sem volt vékonyka, de most kifejezetten rekedtes és mély volt, és úgy beszélt, mint egy átlagos vidéki brit, aki évekig élt olaszok között.

Senki nem tudta mire vélni Lohan akcentusát, a szerkesztőségben először arra gyanakodtunk, hogy volt egy furcsa szájműtéte, ami miatt képtelen normálisan megformálni a szavakat, de aztán rájöttünk, szegény Lohan valószínűleg csak megőrült, és kitalálta, hogy mostantól így fog beszélni.

Ez pedig több mint valószínű, ugyanis a melehetősen furcsa interjúja után azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy igen, valóban máshogy beszél, méghozzá direkt:

Ez egyfajta keveréke a legtöbb ynelvnek amit beszélek vagy ismerek. Gyerekkorom óta több nyelvet is tanultam, folyékonyan beszélek angolul és franciául, értek oroszul, és közben tanulok olaszul, törökül és arabul is.

Ha nem hallja, miben változott meg Lohan akcentusa, nézze meg ezt a pár évvel ezelőtti videót: