Induljon a hétvége egy jó kis lapszemlével!

"Megtanítottak kesztyűbe dudálni" - idézi már a címében is Zalatnay Cinit a Blikk. A hasonlat mögött annyi áll, hogy az énekesnő balesetet szenvedett, legurult a lépcsőn, aminek következtében eltört 6 bordája, így az orvos adott neki egy szívószálra rögzített gumikesztyűt, amit naponta akár százszor is fel kell fújnia, hogy erősítse tüdejét. Állítása szerint az éneklés nem fáj, csak a levegővétel. December 10-én lesz egy miskolci koncertje, reméli, hogy addigra jobban lesz.

Nótár Mary terhesen is dohányzik - ez a Bors sztorija. Az énekesnő azt nyilatkozta, hogy épp leszokóban van, és az orvosa szerint is jobb fokozatosan leállni. Egy kis türelmet kér mindenkitől, valamint azt, hogy ne bántsák folyton, hadd legyenek nyugodt napjai.

Cseh László felszedett pár kilót - írja a Blikk. Az országos bajnokságon úszott Cseh, 100 méteres pillangón második lett, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az olimpia óta felszedett 6-7 kilót. Ezt ő is tudja, sőt azt is, hogy nem két hete kellett volna kezdenie készülni a versenyre. Ez van. Ha jobb eredményt ért volna el, akkor bebizonyította volna, hogy nem kell annyira megszakadnia.