Már folynak az előkészületek az idei Victoria's Secret divatbemutatóra, aminek akkora feneket kerítenek, hogy lassan ez lesz a Superbowl megfelelője a divatvilágban. A legszebb, leghíresebb modellek vonulnak méregdrága izékben, élőben énekel egy csomó énekes (idén például Lady Gaga, The Weeknd és Bruno Mars), és az egészet leadja a tévé, meg megírják az újságok.

A felhajtás része most már az is, hogy a fotósok meglesik a modelleket, amint a divatbemutató előkészületeként egy sima ruhapróbára érkeznek. Ezeket a nőket általában kikenve-kifenve szoktuk látni, estélyikben vagy bugyiban, szóval érdekes néha így is megnézni őket: milyenek akkor, amikor tényleg csak egy unalmas kötelezettségüknek tesznek eleget. Amint máris látni fogja, azért ilyenkor sem topisak, sőt! Ez a heti trend, mindenképpen szavazzon majd legalul a kedvencére!

Josephine Skriver

Elsőnek nézzük Josephine Skrivert, akivel kapcsolatban az első mondatban le kell írnunk, ami a fotóról is ordít: kint van az egész hasa. Ezt a hasvillantós-bőnadrágos kombinációt Sporty Spice égette mindenkinek a retinájába, aki élt már a '90-es években, itt a sziluett nagyon hasonló, de a kivitelezés egészen elegáns. Sőt, van benne egy trükk is, mert bár tök feketének néz ki az egész, igazából nem az. Nézze meg rendesen Josephine Skrivert (is) a képre kattintva a fotóösszeállításban!

Alessandra Ambrosio

Hat modellt kapott el a fotós a ruhapróba előtt, és a hat közül a brazil Alessandra Ambrosio a leghíresebb. Ő gyakorlatilag veteránnak számít a maga 35 évével, 2005. óta szerepelget a Victoria's Secretnél. Palástszerű kabátja szinte a földig ért a New York-i őszben, de ne tévessze meg a szürke garbó – egyáltalán nem volt beöltözve! A pulóver/miniruha alatt ugyanis nem volt semmi, csak egy pár combcsizma, szexi ez az összeállítás is.

Jasmine Tookes

Hopp, még egy köldök! Ez most Jasmin Tookesé, akiről a múltkor megkönnyebbülve állapítottuk meg, hogy bár fantasztikus alakja van, azért pl. striák rajta is vannak, mint a normális emberek zömén. Talán az övé a leginkább jópofa összeállítás a cikkben szereplő hat modell közül, és a jó hangulatot a szürke szín ellenére a bundának, meg főleg a csíkos-rojtos sálnak köszönheti.

Lily Aldridge

Lily Aldridge némileg meglepetést okozhat: ki gondolta volna, hogy egy modell egy ilyen fiús felsőben jár? A színek pont passzolnak az őszi szezonhoz, alul viszont egy sima koptatott farmert visel, amilyet tényleg bármikor bárhol bárkin látni lehet – csak persze Lily Aldridge-en minden egy kicsit jobban áll.

Adriana Lima

Adriana Lima is felvett egy fiús ruhadarabot: a kockás ingre gondolunk természetesen. Azért van, hogy Adriana Lima mégse emlékeztet egy favágóra, mert persze az ing alatt nem túl meglepő módon egy rendesen dekoltált felső van rajta. Mondjuk a fekete körmökön kicsit meghökkentünk, az kicsit grunge-os irányba viszi el ezt a szettet.

Elsa Hosk

Ki a legszebb?

Hatodiknak pedig Elsa Hoskot mutatjuk, aki Jasmine Tookesszal együtt tavaly szerepelt először a Victoria's Secret műsorában. Míg a legtöbben csak legfeljebb integettek a fotósnak, ő fogta magát és leállt pózolni: ezek szerint egy vérbeli modellről van szó. Bár azért ő sem tegnap indult el ezen a pályán, eléggé úgy néz ki, hogy továbbra is imádja, ha fényképezik.

Főleg akkor, ha ennyire szexin van éppen felöltözve. Ennek a piros kockás kabátnak ugyan rojtos az alja, de ezzel együtt ez is egy kicsit fiús darab – nem véletlen, hogy Hosk profi módjára a vállára ejti a kabátkát, hogy rendesen látszódjon a spagettipántos felsője (ezek a csajok miért mind a '90-es évekből öltözködnek?) meg a masszív övvel ellátott bőrminiszoknya.

Hát szóval így néznek ki a Victoria's Secret angyalai, amikor kivételesen nem bugyiban vannak. Melyikük a legszebb?