A mai reggelt is hírösszefoglalónkkal kezdjük, jó szórakozást önnek! 

A Blikkből megtudtuk tehát, hogy az X-Faktor kitiltottjának, Petics Kristófnak saját papja van, aki szerint a hét főbűnből a bujaság illik rá a legjobban. Ettől a ténytől annyira elszégyellhette magát az énekes, hogy gyorsan magára is tetováltatta egy körben lévő S-betű képében. 

Ezeket írják még a lapok: 

  • VV Evelin családja jóindulatól nem szavazott rá a múltheti párbajon, mert szerintük még jobban kifordult volna magából, ha bent marad. A nő bátyja biztosra ment, és készített egy Ati-rajongóoldalt is, amiben saját húgát szidta. Evelin meggyőződése ezek után, hogy a saját testvére ejtette ki a villából. Azt nyilatkozta, hogy megérti, köszöni, és nem fog megbocsájtani. (Blikk)
  • Mata Richárd az X-faktor után autószerelőnek tanulna, ha az éneklésből mégsem sikerülne megélnie. (Ezt is a Blikktől tudjuk) 
  • D. Nagy Lajos állítólagos fiát egyre erősebben hajtja a vágy, hogy DNS-vizsgálatot végeztessen a Bikini frontemberén. Annyira beleélte magát, hogy genetikailag apa-fia kapcsolatban állnak, hogy már a saját kislánya is sír a nagypapa után, akivel még nem is találkozott. A Balázs nevezetű férfi szeretné exhumáltatni D. Nagy Lajos holttestét, természetesen majd egyszer, a halála után, hogy végre megtudhassa az igazságot. Akkortájt mondjuk nem biztos, hogy olyan jó lesz a viszony, mint amilyet szeretne. (Bors)