Kedves Réka nevű olvasóinknak boldog névnapot - ne felejtse el senki, hogy mától vasárnapig esni fog szinte mindenhol, így az esernyő/esőkabát társunk lesz, ne hagyjuk otthon! Jönnek a friss hírek:

  • Gesztesi Károly a Borsnak bevallotta, hogy tényleg ő volt látható a lesifotókon, újra az alkohol győzött felette. "94 napos „nemivászat” után ittam egy picit. Nem sokat. Amióta nem iszom, elszokott a szervezetem az alkoholtól. Nem volt ámokfutás. Egyszerűen hiba volt, amiből tanulni fogok"– vallott őszintén Gesztesi. Galambos Lajos, akivel közös műsora lesz, mellette áll, mint ahogy a családja, és a Hit Gyülekezete is.
  • Ugyancsak a Bors volt az a szerencsés, aki ott lehetett a február 25-ei Rapülők koncert fotózásán. Geszti Péter ugyanis újra összerántja a csapatot, de nem is akárhogy: Tóth Vera és Tóth Gabi is énekelni fog az oldalán, és a Morning Show is szerepet kap valamilyen formában a fellépésen. A képeket itt nézheti meg.
  • Mata Ricsi húzhatja ki a szegénységből családját - a Bors látogatta meg őket Igricin, a településen ahol laknak. 97 ezerből élnek heten, ezen segíthet az, ha a fiú karrierje elindul, Budapestre költöznének. Az apuka elmondta azt is, bár a 15 éves fiú most nincs szülői felügyelet alatt, a bulizás meg van neki tiltva, és ezt be is tartja.
  • Brad Pitt először mutatkozott azóta, mióta válási ügye zajlik. Legjobb barátnője, Julia Roberts oldalán látták Los Angelesben. Bár a képen nem annyira látszik, eléggé megviseli a színészt a gyermekelhelyezési ügy. ITT MÉG TÖBB KÉP, ugyanis közben jöttek nagy felbontású, vörös szőnyeges fotók is, amin piszok jól néz ki Brad Pitt.
  • Liptai Claudia is megmutatta kisfiát, a Story magazinban láthatnak többet belőle. Ha megveszi a magazint, Wossala Rozina steak, Fördős Zé fish&chips, és Sárközi Ákos töltött káposzta receptjeit is megtalálja benne.