Megtartották a Való világ 8 hatodik párbaját, amin a kiválasztott VV Tivy az általa kihívott VV Krisztiánnal vonult a stúdióba. Tivy, aki korábban arról volt viszonylag ismert, hogy mélysötét gondolatait osztotta meg Youtube-videókban, úgy érkezett meg a stúdióba, hogy ész nélkül ugrált, majd a földön fetrengett, mire a döbbent néma csönd közben Istenes Bence csak annyit tudott reagálni:

Akkor már nagyon nagy baj van, amikor már Éjjel-nappal Lali is furán néz.

És a stúdióban "Ostor ez a láb" Tivy! #valovilagpoweredbybigbrother #rtl2

A photo posted by ValóVilág (@valovilag) on

A túlmozgásos tatabányai srác Istenes egyetlen egy kérdésére sem tudott értelmes választ adni, inkább csak üvöltve ugrált, mint egy kétségbeesett és hiperaktív csimpánz. Valahogy úgy, mint Ben Stiller a Zoolanderben.

Ez a céltalan ugrálás percekig eltartott, a helyzettel pedig nem csak Krisztián vagy a stúdióban ülő nézők, de Istenes Bence sem tudott mit kezdeni, ezért inkább bevágtak pár videót, hogy ne kelljen a tévé előtt ülőknek is átélni azt, ami a stúdióban zajlik. 

Ezt a szintet még Baukó Éva sem tudta elérni a Való világ 4 idejében, pedig még vele is előfordult, hogy földre került.

Végül a nézők úgy döntöttek, megadják az esélyt Tivy-nek, hogy elmenjen egy terápiára, így őt hazaküldték, Krisztiánt pedig 58%-kal vissza a villába.

Ezek történtek még:
  • Két és fél hónap után a villában mindenki kezd erősen megreccsenni.
  • Zsolti például azért zokogott a vécén, mert állítása szerint napok óta nem alszik. Az történt ugyanis, hogy ő és Vivien eddig einstandolták a sufnit, csakhogy azt pár napja befoglalta Mici és Krisztián, hogy ott szeressék egymást.
  • Volt még persze hiszti, 
  • meg hiszti
  • és egy kis hiszti is, de ezeknek az okát nem lehet ép ésszel felfogni, hisz valószínűleg maguk a hisztiző felek sem tudják, hogy épp miért hisztiznek.
  • Ami pedig még ennél is fontosabb, hogy Krisztián új csomagolóanyagot talált fel, az aluminium-celofánt.