Charlie Sheen exfeleségére, Brooke Mullerre hívták ki a rendőrséget szerda hajnalban, amikor SUV-jával megállt egy Salt Lake City-ben lévő autómosó mellett a gyerekeivel. Természetesen nem ez volt a feljelentő problémája, sokkal inkább az, hogy az autó mellett állva

Mueller tiszta erőből ráncigálta Charlie Sheennel közös, hétéves ikerfiait.

A szemtanú azt állítja, hogy az ismerősei segédletével azonnal közbe akart lépni, noha jó darabig fogalma sem volt róla, ki ez a nő, csupán annyit fogott fel belőle, hogy iszonyú magas. Amint közelebb értek hozzájuk, Mueller torka szakadtából üvölteni kezdett velük. 

Bob és Max pizsamában voltak, mezítláb. Egyikük azért könyörgött, hogy ne hívjam ki a rendőrséget, mert akkor az anyjukat le fogják tartóztatni. 

Ennek ellenére kihívta őket. Mielőtt azonban kiérkeztek volna, Mueller bement pár percre egy lerobbant motelbe, aztán a gyerekekkel és egy ismeretlen nővel (aki talán valami asszisztens vagy dajka lehetett), elmenekült. 

A rendőrök állítólag később telefonon beszéltek a nővel, és megállapították, hogy semmilyen bűncselekményt nem követett el, és a gyerekek sincsenek veszélyben.

Forrás: TMZ