Az amerikai Playboy az Instagram oldalán jelentette be, hogy a következő számában Mihalik Enikő lesz a hónap modellje, vagyis Miss December. A Playboy honlapján már fent is van néhány fotó és egy rövid bejegyzés a magyar topmodellről. Mihalik a magazinnak elmondta, hogy sok olyan pillanat van az életében, amikor meg kell csípnie magát, hogy elhiggye, hogy ez tényleg a valóság. 

Mihalik Enikő saját Instagram oldalára ezt a videót posztolta a fotózásról: 

*@playboy

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett videó,

Viszont nem csak az amerikaiak örülhetnek Mihalik látványának, a november 25-én megjelenő magyar Playboy-ban ugyanis szintén a modell látható majd Miss Decemberként. Bus Isván, a magazin főszerkesztője így nyilatkozott:

Az USA-ban márciusban megújult a magazin, és eddig nem vettük át az anyagaikat, de úgy gondoltuk, hogy ezt semmiképpen sem szabad kihagyni. A decemberi szám minden szempontból mérföldkőnek számít, hiszen egyrészt az amerikai kiadás címlapján sem volt még magyar topmodell, és Enikő sem szerepelt még nálunk a borítón, ráadásul ez az első olyan alkalom, hogy a címlapmodell nem meztelenül jelenik meg a lapban.