Ha olvas Velvetet, akkor már értesülhetett róla, hogy Carrie Fisher a most megjelenő, The Princess Diarist című könyvében kürtölte világgá, hogy az első Star Wars film forgatásán összejött Harrison Forddal. A hír kapcsán arról is lehetett olvasni, hogy a színésznő szerint Ford ágyban nyújtott teljesítménye hagyott némi kívánnivalót maga után, de most kiderült, hogy ilyesmi soha nem hagyta el Fisher száját.

„Az összes riport, ami azt állította, hogy szerintem Harrison Ford rossz volt az ágyban, teljességgel hamis”

– öntött tiszta vizet a pohárba Carrie Fisher.

Az 1976-os Star Wars forgatásán Ford 33 éves, míg a színésznő 19 éves volt. A Han Solót alakító színész ebben az időszakban már házas volt, két gyerekkel. Éppen ezért nem derülhetett ki, hogy a forgatáson kívül is párt alkottak.

A memoár alapján egymásra találásukban az alkohol is jelentős szerepet játszott. Carrie Fisher az egyik este során ugyanis a kelleténél több bort fogyasztott, Harrison Ford pedig úriember volt, és felajánlotta neki, hogy szívesen hazaviszi. Ezután hirtelen azon vették észre magukat, hogy az ágyban kötöttek ki.

„Tapasztalatlan voltam, de valamiért megbíztam benne. Kedves volt velem”

mondta el Carrie Fisher, aki intenzívnek nevezte hajdani kapcsolatukat.

Harrison Ford és Mary Marquardt házassága végül 1979-ben fuccsolt be, de a színésznő úgy gondolja, neki ehhez semmi köze nem volt.

Via The Mirror