Itt a karácsonyi szezon, lehet őrült módjára költekezni, amit Gwyneth Paltrow boldogan és röhögve ki is használ. A színésznő márkája és azonos nevet viselő oldala, a Goop most karácsonyi ajándékötlet-csomagokat kínál azoknak, akiknek nincs semmi fantáziájuk, ellenben mocskosul sok felesleges pénzük van.

Ha esetleg ön is ebbe a katergóriába tartozik, akkor most figyeljen, Gwyneth Paltrow ad pár öletet!

Paltrow szerint az utazóknak a következő ajándékokat érdemes megvenni.

Kalap 181 dollárért, vagyis 52 ezer forintért:

Kávéskannát 98 dollárért, vagyis közel 30 ezerért:

Vagy esetleg ezt a rettenetesen hasznos óratartó akármit 90 dollárért, vagyis 26 ezer forintért:

Az egészségmániás barátnőnknek ennél is jobb ajándékokat vehetünk.

Például egy ilyen nagyon trendi gyümölcsprést 700 dollárért, vagyis megközelítőleg 200 ezer forintért:

Vagy egy a fentinél is jobb, középkori kínzóeszköznek kinéző, de igazából nagyon modern edzőgépet 1500 dollárért, kevesebb mint félmillió forintért!!!

Persze ha nem milliomos, de szeretne valami jó ajándékot, akkor Paltrow gondolt önre is! Vegyen imaláncot (?) 210 dollárért, ami csak 60 ezer forint!

És még nincs vége! Paltrow gondolt azokra is, akik olyanoknak vennének ajándékot, akik inkább az agyukat szeretik használni.

Az ilyen ismerőseinek vehet mondjuk tárcatartó tálcát 40 dollárért, ami tökre megéri, mert csak 12 ezer forint:

Persze lehet, hogy filozófus ismerőse jobban örülne egy aranyszínű, lófejet mintázó hamutálnak, ami csak most, csak önnek 121 dollár, alig több mint 35 ezer forint:

Vagy egyszerűen vegyen neki egy illatosított farakást, ami távoltartja a szúnyogokat. Ez tényleg nagyon olcsó, mert csak 12 dollár, úgy 3500 forint szóval nagyon megéri!

De hogy a legközelebbi hozzátartozók se maradjanak ki, azok, akiket a legjobban szeret, Paltrow nekik is szolgál ajándékötletekkel – Tipp: tetessen MINDENRE monogramot!

Például egy Burberry kabátra! Az egész csak 1695 dollár lesz, alig félmillió forint:

De vehet monogramos longboardot is, mindössze 495 dollárért, alig 145 ezer forintért:

Ha pedig még ezeket sem érzi nagyon személyesnek, akkor véssen üzeneteket ceruzába. Ez mondjuk legalább tényleg cuki, és még csak nem is drága.

Amennyiben nem találta meg A Legjobb Ajándékötletet, nézegesse még egy kicsit Gwyneth Paltrow oldalát, tutira talál még csodás dolgokat!