tk3s visual 274826 2711

Egészen érdekes dolgot mondott a producer a Szívek Szállodájáról

2016.11.19. 09:08

Már nem is akkora meglepetés, hogy mióta elkezdték forgatni a Gilmore Girls nyolcadik évadának új részeit, szinte hetente kapunk egy újabb adag Szívek szállodája-hírt. Most viszont a sorozat producere Amy Sherman-Palladino egy kulisszatitkot dolgot árult el a People Magazinnak, Luke karakterével kapcsolatban. 

Az eredeti forgatókönyv szerint Luke nő lett volna. A csatorna jelezte, hogy szükség lenne még egy férfi karakterre. Úgyhogy egyszerűen csak fogtam, és megváltoztattam a nevét, de még a párbeszédeket sem írtam át, annyira lusta voltam. 

Loml (Luke of my life ❤️❤️) #lukedanes #gilmoregirls #gilmoregirlsxo #gilmoregirlsayearinthelife #scottpatterson #lukesdiner

gilmore girls 💕 (@gilmoregirlsxo) által közzétett fénykép,

A kockás inget viselő kávézó-tulajdonost eredetileg Daisynek hívták volna. 

De hogy került bele a szerelmi szál?

Úgy tűnik, hogy a két karakter annyira jól passzolt egymáshoz, hogy végül Luke kiütötte Lorelai összes szerelmét. 

Forgatás közben azt vettük észre, hogy nagyon jól működik köztük a kémia. Például annál a jelenetnél, amikor Lorelai kémkedik Dean után a közértben. Volt valami különös a tekintetükben. 

Ha emlékeznek rá, a sorozat első évadaiban a főszereplőnek több férfi is csapta a szelet, mint például lánya, Rory tanára, Max Medina. Lorelai azonban mindig visszatért a kávézóba, a kávézósához. 

A Luke karakterét alakító Scott Patterson is érezte, hogy nagyon összeillenek a kamerák előtt, erről ezt mondta:

Játszhat együtt a két legtehetségesebb ember a világon, akkor is előfordulhat hogy a képernyőn valamilyen oknál fogva nem működnek jól együtt. Én az első pillanattól fogva tudtam, hogy ez működni fog, a tévében is.

Lorelai igazi szerelme

Lauren Graham a magánéletben is nagyon szerelmes, erről szintén a People számol be. A Sírhant művekből ismert Peter Krause-zal jár, akivel a Vásott szülők forgatásán melegedtek össze, és mint a színésznő új, személyes hangvételű esszékből álló könyvében írja, boldogságuk titka a jó kommunikáció.

Tényleg vele szeretek a világon a legjobban beszélgetni. És mindig megnevettet. Nagyon, nagyon vicces.

Graham azt is elmondta, nagyon örül annak, hogy párja is színész, mert így sokkal jobban megértik egymást. 

Ha olyan fancy munkád van, mint egy színésznek, nehéz elmagyarázni másoknak, hogy ebben mégis mi jelent akkora kihívást. Szóval nekünk egyszerű igy kifejezni magunkat, megvan a közös nyelvünk, ami segít.

Állítsa be mindenki az emlékeztetőt november 25-re!

Hiszen a legjobb hír, hogy folytatódik a Gilmore Girls, az új részekkel!

via GIPHY