Egyre kevesebben, pontosabban már csak nyolcan vannak bent a Való világ 8 villájában, a műsor vége pedig közeleg, annyira, hogy a legfrissebb infók szerint mostantól kettesével esnek majd ki a műsorból. Hogy kik az igazán esélyesek, arra, hogy megnyerjék a 36 milliót, azt csak találgatni lehet, de ez a cikk nem erről szól.

Hanem arról, hogy jelenleg három olyan ember is él a villában, aki nem először tűnik fel az RTL képernyőjén.

Az orvosi egyetemet két év után otthagyó Dávid, aki szabadidejében leginkább gyúr és csirkét eszik, Istenes Bence párkereső műsorában, a Vigyél el!-ben szerepelt még 2015-ben.

Földeák Dávid végül egy Franciska nevű lánnyal ment el randizni, de mivel a villába szingliként vonult, nagyon valószínű, hogy nem lett semmi komolyabb ebből a kapcsolatból.

Ennél is meglepőbb műsorban szerepelt Mici, még becenév nélkül, Dudás Noémiként.

Mici az X-faktor második évadában próbált meg híres lenni még 2011-ben. Az internet sajnos elnyelte a videót, de legalább egy screenshot fennmaradt az utókornak:

Az a videó viszont fentmaradt, amiben a Való világ 8 Zsoltja még kisfiúként, 14 évesen szerepelt a Mónika show-ban. Ha hihetünk a videónak, VV Zsolt akkor gyermekotthonban élt, és azért ment el a délutáni talk-showba, hogy elmondja apjának azt, hogy dohányzik és kipróbált valami drogot is.

A többi villalakó előéletéről egyelőre nem derült ki semmi – leszámítva persze azt, hogy Soma már 2014-ben is szerepelt nálunk a Kockahas-blogban Pumped Gabóval együtt – de ha ön tud valami izgalmasat, ne tartsa magában és küldje el nekünk!