Az énekesnő november 20-án, vasárnap a londoni Corinthia Hotelben megtartott The Global Gift Gala nevű esemény tiszteletére vette fel a zöld ruhát, ami kitűnő rálátást engedett azokra a testrészeire, amiket az emberek többsége inkább takargatni szokott.

Az X-Factor zsűritagja arról híres, hogy szeret alaposan kirúgni a hámból. Legutóbb például szintén Londonban vetette bele magát az éjszakába, és a buli abból a szempontból mindenképp sikeresnek bizonyult, hogy a végére eléggé keresztbe álltak a szemei és navigációs zavarai is támadtak. A felelőtlen alkoholfogyasztás jelei ezúttal nem látszódtak rajta, bár elővillanó combjainak és merész dekoltázsának látványa mellett nem biztos, hogy bárkinek is feltűnt volna a dolog.

Nicole Scherzinger egyébként az eseményen reflektált zsűritársa, Louis Walsh korábbi poénjára, aki azzal viccelődött, hogy biztos megcsináltatta a melleit (ezt szóvivője hivatalosan is cáfolta).  

Mondtam is Louisnak, hogy olyan vagyok, mint egy finom bor, ahogy telnek az évek, egyre csak jobb leszek. Amikor eljön az idő, talán a botoxszal is kísérletezni fogok. Úgy akarok kinézni, mint JLo. Úgy értem, hány éves is? (47 - a szerk.)? És most jobban fest, mint valaha.

Via The Daily Mail