Fronthatás nincs, így a feje most más miatt kell, hogy fájjon... az időjárás miatt nem fog, mert 17 fok és napsütés lesz. Élvezze ki, mert idén már nem lesz ilyen jó idő, mint ma! Jönnek híreink:

  • Rékasi Károly és Pikali Gerda szerelmét próbára teszi a színész balesete, már több hónapja rehabilitálják, 8 nagyobb műtéten van túl - írja a Blikk. A Republic együttes tartott jótékonysági koncertet Rékasi javára, még két nappal ezelőtt, erre a színész csak úgy tudott elmenni, hogy fájdalomcsillapítót vett be, mankóval érkezett. Ekkor beszélt az újságnak arról, hogy mostanában régi fényképeket nézegetnek, és próbálják a közös emlékeket felidézni Pikalival, így próbálják fenntartani szerelmüket.
  • A Miss Universe Hungary győzteséről is tarthatunk gyorstalpalót ha megvesszük a mai Borsot: ők arról írnak, hogy a szépségkirálynő önbizalomhiányos. De még több hatalmas titok, mint például, hogy szerényen kellett élnie testvérével és édesanyjával pár évvel ezelőtt, és üzent az olyan apáknak is, akik elhagyják a családjukat: "szeressék a gyerekeiket". A Blikk már azt is tudja, hogy Bódizs Veronika az idősebb férfiakat szereti. Így nem csoda, hogy Vajna Tímeával könnyen megtalálta a közös hangot.