A Maxim férfimagazin amerikai kiadásának december/januári számának címlapján félmeztelenül szerepel Palvin Barbara magyar modell, amihez interjút is adott az újságnak. 

so happy to finally share my @maximmag cover with you guys! *shot by the amazing @gilles_bensimon

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

Palvin már beszélt arról korábban, hogy szeretné már maga mögött hagyni a cuki kislányos imidzsét, és jobban szeretné felnőtt nőként bemutatni magát – hát efelé jó úton halad.

A Maxim interjút is készített Palvin Barbarával - a beszélgetésben szóba került a magyarok egyik kedvenc hagyománya, a disznóvágás is és beszélt arról is, hogy mennyire szeret hazatérni és egyszerűen csak kiülni a kertbe. Szerinte Kaliforniában sokkal gyorsabban nőnek fel a fiatalok, már 13 évesen sminkelik magukat, míg Magyarországon inkább csak az otthoni dolgokkal vannak elfoglalva. (A részleteket az interjúból és néhány ízelítő fotót a Maxim oldalán lehet megtalálni.)

Palvin sajtódominanciája megállítatatlannak tűnik: a napokban a csodaszerként hirdetett bőrápoló, a Black Mask hirdetései kapcsán került szóba, múlt héten szexin olvasott fel egy könyvből a Models.com Storytelling sorozatának egyik epizódjában, most pedig itt a Maxim magazin fotósorozata.