• Hajdú Péter a Blikknek mondta el, hogy idézést nem kapott, és nem is tud arról, hogy válnánk Sarka Katával. Ez kicsit tovább színezi az egyébként sem egyszerű helyzetet, ugyanis korábbi hírek szerint december elejére tűzték ki az első békéltető tárgyalást. Sarka is arról beszélt a Borsnak, hogy nagyjából egy hetük van eldönteni, merre tovább, igaz, ez sok mindent jelenthet. Főleg, hogy mint mondja: 

Most még mindketten sodródunk, egyikünk sem akarja kimondani, hogy mi lesz a vége. Nem tudom az okát, hogy ez miért van így, de mindketten a másikra várunk.  

  • Varga Izabella mindeközben szexi démonnak öltözött, legalábbis a Bors szerint, és persze fotót is mutattak ennek alátámasztására. A Barátok közt színésznője a Black Friday kapcsán öltött magára egy, a hétköznapi stílusától eltérő öltözéket, de ha elsőre nem érti, mi köze a kabát alól elővillanó fehérneműnek a leárazásokhoz, ne aggódjon, nincs egyedül.
  • Emlékszik még a HÓFEHÉR JAGUÁRRA? A Blikk arról az örömteli eseményről ír, hogy 10 év után visszatér Pély Barna. Persze a zenész nem tűnt el ilyen hosszú időre, sőt, csak épp egy évtizede zsűrizett utoljára tehetségkutatóban, és most a Sztárban sztár + 1 kicsiben újra megteszi. 
  • Fejős Éva, aki 49 évesen lesz édesanya, szintén a Borsnak beszélt arról, hogy annyira jó formában van, mint egy harminc éves, így egyáltalán nem viseli meg a terhesség. A lap igen erős ma anyaság témában, arról is írnak, hogy Dancs Annamari, az Operettszínház énekesnője kisfiút vár.