Evan Rachel Wood a Rolling Stone-nak adott egy hosszú interjút, amiben elmondta, hogy korábban mind fizikai, mind lelki, mind szexuális erőszak is érte. Ennél többet viszont nem mondott. Wood nem sokkal később, egy emailben juttatta el az újságírónak a részleteket, mondván, hogy egy olyan világban élünk, ahol nem maradhatnak csöndben az áldozatok.

Igen, megerőszakoltak. Egyszer egy olyan valaki, akivel együtt voltam, egy másik alkalommal pedig egy bár tulaja. 

A 29 éves színésznő továbbá szexuális beállítottságáról beszélt. 2011-ben állt a sajtó elé, hogy biszexuális, de már 4-5 évesen tudta, hogy a lányokhoz is vonzódik. 

Tudod, a biszexualitás érdekli az embereket. És észre se vettem, hogy ez milyen káros, amíg nem voltak normális kapcsolataim felnőtt koromban, és rá nem jöttem, hogy még mindig itt van ez a szégyen, beszabályozás és megbélyegzés a szexualitásom körül, ami igenis hatással volt az emberi kapcsolataimra.

Evan Rachel Wood az HBO új sorozatában, a Westworldben játszik, ahol Dolorest alakítja, aki a luxus játszótér egyik hostja (robotja). Az Index podcastjét a sorozatról itt tudja meghallgatni. 

(Forrás: People)