Van egy igen gyanús körülmény, amely arra enged következtetni, hogy Britney Spears-nek új kapcsolata van, az pedig még gyanúsabb, hogy a körülmény idő közben megszűnt létezni.

Na, jó, most magyarul: 

Egy perzsa modell, bizonyos Sam Asghari feltöltött egy képet az Instagramjára, amelyen indokolatlanul közel ülnek egymáshoz Britney Spears-szel. Akár úgy is fogalmazhatunk, hogy szinte összebújnak, miközben az énekesnő jó szelfihez illő magatartást tanúsít és nyelvet öltöget.

A posztot a modell nyershalas emojikkal tarkította, amelyből sokan arra következtetnek, hogy az énekesnővel egy japán étteremben randevúztak. Asghari azonban valamiért törölte a képet az oldaláról, de micsoda szerencse, hogy vannak gyakorlott screenshot-olók, így könnyedén archiválhatták ezt is az utókor számára.  A fiatalember amúgy egy héttel ezelőtt még így nézett ki, és gyanús, hogy nem sokat változott azóta.

Spears és Asghari egyébként onnan ismerik egymást, hogy az énekesnő november 18-án megjelent, Slumber Party című klipjében egy asztalon vonaglik a modell előtt, és egy kancsó kiömlött tejet nyalogat. Tekintse meg a váratlan képsorozatot, ehhez pontosan 3 perchez kell tekernie a videót. 

Forrás: Us Magazine