Nemrég hozták nyilvánosságra az élőszereplős A szépség és a szörnyeteg promóképeit, és mindenki megbizonyosodhatott arról, hogy a Disney keresve sem találhatott volna jobb szereplőt Belle eljátszására, mint Emma Watsont. Sőt közben megjött a látványos és lenyűgöző trailer is, szóval eléggé várós a film! 

A film majd csak jövőre lesz látható a mozikban, de azt már most kijelenthetjük, hogy a Walt Disney stúdiónál van egy nagyon erős tendencia: mostanában szinte csak az egész estés mozifilmekre helyezik a hangsúlyt, így már egyáltalán nem csak rajzfilmekre és animációs alkotásokra kell gondolni, ha a Disney nevet halljuk. 

  • Két éve Demóna címmel olyan szereplőkkel dolgozták fel az 1959-es Csipkerózsikát, mint Angelina Jolie, Elle Fanning és Sam Riley.
  • 2015-ben a Hamupipőke filmes megvalósításában is nagy nevek vettek részt, például Cate Blanchett, Helena Bonham Carter vagy Richard Madden (aki Robb Starkot is alakította a Trónok harcában)
  • Idén tavasszal került a mozikba a Dzsungel könyve filmváltozata is.  
  • A Hófehérke és a hét törpéből is élőszereplős film készül. A tervek szerint a forgatókönyvet az az Erin Cressida Wilson írja, aki legutóbb A lány a vonaton című regényből készített filmes adaptációt. 
  • A Mulanból egyszerre két filmet is készítenek, és tervben van a Mary Poppins filmváltozata is (Emily Blunt és Colin Firth lesz a két főszereplő)
  • De még mindig nincs vége: nemsokára megkapjuk majd az Oroszlánkirály filmváltozatát is, sőt, a gengszterfilmjeiről ismert Guy Ritchie az Aladdin meséjét fogja megfilmesíteni!
  • 2017 márciusában pedig jön az egész estés A szépség és a szörnyeteg, amiben a szörnyeteget Dan Stevens játssza (ő a Downtown Abbey sorozatból lehet ismert), de Kevin Kline is feltűnik majd a filmben (ő lesz Belle édesapja, Maurice). 

Egyszóval a közeljövőben tengernyi Disney-karaktert láthatunk majd CGI előtt mozogni a vásznon, és most szavazásra buzdítunk mindenkit!

Melyik rajzfilmből kéne még egész estés, élőszereplős mozifilm?