Justin Bieber egy olyan ember, aki néha cseppet sem hasonlít önmagára. Ha nem hiszi, nézze csak meg, hogyan festett Amszterdamban, ahol műhaj és műbajusz-szakáll kombót viselve vegyült el a nép között. A tendenciára most Londonból érkezett újabb bizonyíték. Az énekes mentségére csak annyit tudunk felhozni, hogy hajnalban, egy buli után nézett ki így.

Justin Bieber november 28-án, hétfőn az Usain Bolt életét feldolgozó I am Bolt című film bemutatójának afterpartiján vett részt egy londoni éjszakai klubban, majd a hotel felé vette az irányt. Az nem teljesen egyértelmű, hogy részeg volt-e, vagy mások okból vágott ilyen fura arcot, mindenesetre pont úgy festett, mint egy jobb napokat is megélt kerti törpe.

Az este egyébként akár jól is végződhetett volna a számára. Mivel köztudott, hogy szeret lányokat felvinni magához, három helybéli tini is szerencsét próbált, hátha sikerül feljutniuk hozzá, de törekvéseinek a biztonsági emberek szabtak gátat. Justin Bieber így anélkül maradt hoppon, hogy egyáltalán értesült volna a páratlan lehetőségről.

Via The Daily Mail