Eljött az a perc, amire egy egész ország lélegzetvisszafojtva várt, megjelent Kiszel Tünde 2017-es naptára. A közismert médiaszereplő az alábbi fotó kíséretében harangozta be legújabb kiadványát, ami a tavalyi áron, sőt dedikálva is kapható. 

Igazán jó hír, hogy miközben változó világunkban soha nem tudhatjuk, mit hoz a holnap, van egy biztos pont, amire évről évre bátran számíthatunk: az, hogy Kiszel Tündének új naptára jelenik meg. 

Vajna Tímea közben a Miss Universe Hungary 2016 díjátadójáról posztolt ki jelentős mennyiség fotót. Itt a győztes Bódizs Veronikával pózol.

Díjátadó @missuniversehungary2016 @verusrose #mkbbank

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Itt meg elmondja, hogy mindenkit nagyon szeret, köztük Sütő Enikőt is. 

Sütő Enikő * szeretlek! @missuniversehungary2016 #pressconference

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett videó,

Instahíradónk másik gyakori szereplője, Horváth Éva a zord novemberi időjárással dacolva vett részt egy fürdőruhás fotózáson, és olyan jó fej volt, hogy adott némi ízelítőt a készülő sorozatból. 

* #summerisalmosthere#werk#yesterday#shooting#bikini#photo#photoshooting#mik#ikozosseg#instahun

Horváth Éva (@evahorvathofficial) által közzétett fénykép,

Mariah Carey Hawaii-ra utazott, ahol egyből három koncertet is adott, illeve feltűnően sokat tartózkodott Bryan Tanaka nevű háttértáncosa társaságában, akivel már korábban is hírbe hozták. Ezt a képet az instán osztotta meg, de jobban tette volna, ha eltekint tőle, mert rajongói egyből megvádolták, hogy újfent vékonyabbra photoshoppolta magát. 

Nagyjából két hete derült ki, hogy Pink a második gyermekét várja. A kistesó érkezésére már az énekesnő Willow Sage nevű, 5 éves lánya is nagy erőkkel készül. Most azt láthatja, ahogy a pelenkázást gyakorolja játékbabáján.

Dry Runs

P!NK (@pink) által közzétett fénykép,

Lisa Rinna, a Melrose Place egykori színésznője pedig egy bizonyító erejű képpel támaszotta alá, hogy nemcsak 51 évesen, hanem 53 évesen is dögösen fest bikiniben (amit a férjétől kapott).

Mára ennyi, viszlát!