Messze még a péntek, de ha egyszer elérkezik, megnézheti Istenes Bence hogyan tátog Miley Cyrust, Puskás Peti meg Beyoncét. A Playback párbajról már korábban írtunk, ez a Lip Sync Battle hazai verziója, ami az RTL Klubon és RTL Spike-on fut majd december 1-től. A műsort Gáspár Laci és Szabó Zsófi vezetik, de ez most mellékes, ugyanis vannak képeink a pénteken adásba kerülő párbajról. 

A versenyzők mindig két körben playbackelnek, egyszer csak úgy simán, utcai ruhában, egyszer pedig táncosokkal, kellékekkel. Mindent próbálnak úgy csinálni, ahogy az adott klipben látták. És akkor elérkeztünk Puskás dresszéhez, aki Beyoncét fog énekelni, méghozzá a Love On Top című számot. A szerkó stimmel, a bugyi bevág, sapka a helyén. 

A miheztartás végett Beyoncé eredetije. 

Mindent beleadott a fiúkkal együtt. 

Puskás Peti ellenfele Istenes Bence lesz, aki az örökzöld, ezerszer kifigurázott Wrecking Ball-t tátogta Miley Cyrustól. 

Ha jól sejtjük, hasonlóan fog hintázni egy golyón. Csak Istenes már biztos nem vállalta be a pucér részt. Az alsógatyája viszont kísértetiesen hasonlít egy pelenkára. 

Még egyet, egy utolsót.