Az alábbi fotó a hamburgi Movie meets Media eseményen készült egy olasz hölgyről, aki eredetileg Francesca Romana Rivelli néven született, és hazája egyik legnépszerűbb színésznőjének számít. Személye talán ön számára sem teljesen ismeretlen. Egyebek mellett az Oscar című filmben láthatta, amelyben Sylvester Stallone feleségét alakította, de annak kapcsán is hallhatott róla, hogy a világ legszebb asszonyának választották.

Ha úgy gondolja, hogy a színésznő fiatalabbnak tűnik a koránál, akkor jó nyomon jár. Az említett filmben például alig tíz évvel volt idősebb, mint a lányát játszó Marisa Tomei. De vajon hány éves lehet most? Gondoljon egy számra, a hajtás után pedig megbizonyosodhat róla, hogy messze járt-e az igazságtól.

A hölgy nem más, mint Ornella Muti, aki 15 évesen Damiano Damiani rendezőtől kapta művésznevét első filmszerepe mellé. Ez nem mostanában volt, a 80-es évek legismertebb olasz szexikonja ugyanis ma már kétszeres nagymama, és hiszi vagy sem, de

61 éves.

A színésznő kortalan külseje nem valamiféle mutáció eredménye. Bizonyára jók a génjei is, de fiatalságának titkát elsősorban a napi nyolc órás alvásban látja. Meg a spirituális tudatosságban, amelynek jegyében áttért a buddhista vallásra.