Volt egy kisebb balesete a hollywoodi színésznek, de amúgy nem lett semmi baja. Annyira nem, hogy egy karcolás nélkül szállt ki kocsijából majd hívott egy Ubert és elhagyta a helyszínt.

Ki az a Jonah Hill?

Egy amerikai színész, aki már 2 Oscar-díjra is jelöltek. Igaz, hogy eleinte kimondottan fura vígjátékokban szerepelt, mint A 40 éves szűz, a Felkoppintva vagy a Superbad - avagy miért ciki a szex?, amik inkább egy bizonyos rétegközönség számára váltak kultikus filmekké. Aztán jöttek a komolyabb és nagyobb ismerettséget hozó szerepei, mint a Brad Pittes Pénzcsináló, a 21 Jump Street - A kopasz osztag, az Itt a vége, A Wall Street farkasa vagy a mostani Haverok Fegyverben. Emellett jó haverja Leonardo DiCapriónak, aki a múltkor jól rá is hozta a frászt.

Hogy történt a baleset?

Arról egyelőre nincsenek pontos információk, de az ITT megtekinthető helyszíni fotók szerint az történhetettt, hogy egy másik autós az anyósülés felőli oldalról belement Jonah Hill kocsijába. Nincs hír róla, hogy bárki megsérült volna, de mindkét autót elszállították, így csak a betétlapok cserélgetése és a károk rendezése marad.

via TMZ