Lehet, hogy Madonna örökbefogadott lánya, Mercy James lesz a következő évtized egyik nagy tornászbajnoka? Ezt természetesen még nem tudhatjuk, de az biztos, hogy ígéretes tehetség, nemrég például 4 éremmel tért haza egy bajnokságról. 

Az 58 éves énekesnő, Madonna büszkén posztolt a lánya sikeréről az Instagramjára. A képen az ifjú tornászbajnok egy kivételesen boldog pillanatában lett megörökítve, fülig érő szájjal, négy éremmel a nyakában. 

Mercy James takes home 4 Medals! *************************

Madonna (@madonna) által közzétett fénykép,

Madonnáról mostanában csak és kizárólag kínos és bizarr hírek érkeztek: szeptemberben "véletlenül" többet mutatott meg magából a kelleténél. nemrég egy londoni kiállításon fetrengett a földön (állítólag beborozva), aztán november végén még a Guy Ritchie-től való fiát is őrizetbe vették kábítószer birtoklásáért

Ennyi kínos esemény után már ideje volt, hogy valami jó is történjen Madonna körül, szóval nem véletlen, hogy az énekesnő lelkesen gratulált a Malawiban született, adoptált lányának.


De nemcsak ezért volt oka örülni az énekesnőnek: a hétvégén egy jótékonysági rendezvényen 7,5 millió dollárt, azaz több mint 20 millió forintot szedtek össze egy Miamiban tartott gálán, ahol olyan hírességek voltak jelen, mint Ariana Grande, Sean Penn (Madonna ex-férje), Chris Rock, Courtney Love vagy Paris Hilton.