Madonna James Corden Carpool Karaokejében vendégeskedett [ebben a videósorozatban a műsorvezető mellé más-más hírességek ülnek be egy kocsiba, beszélgetni, énekelni – a szerk.], így kiderült, az arca közel sincs annyira szétfolyva, mint néhány mostanában megjelent képen. Pedig a videóban nincs retuslehetőség, maximum a smink. Ennek ellenére egy boldog, 40-esnek tűnő, kiegyensúlyozott családanyát látunk.

És a valóság nem áll ettől távol: elmondása szerint csak a színpadon létezik Madonna, meg a showbizniszben, otthon átvált Julie Andrewsra (akit a Muzsika Hangjából, vagy Mary Poppinsként ismerhet), mondjuk Julie Andrews biztos nem csinál ilyeneket.

Le sem szabadna írni, hogy 58 múlt, mert szerintem nem lenne ember a földön, aki a Wikipédián kívül megmondaná, hogy Madonna most éppen hány éves is. Jó, sokszor volt már szó esetében botoxról, műtétekről, de most nem az arca lényeg, hanem a mozgása.

 Merthogy Madonna szépen karban van tartva, mind testben, mint fejben. Még mindig nagybetűs SZTÁR, még mindig a pop dívája, és képes haladni a trenddel: például kipróbál új zenei stílusokat, twerkel, mégha néha cikinek is érezzük.

Na de mi derült még ki?!

Madonna és Michael Jackson bizony smároltak egyszer, de eddig ezt soha senki sem kérdezte.

Én voltam az aki kezdeményezett [...] és egy pohár Chardonnay is segített benne.

 Persze ezt eddig csak a barátainak mondta, így most már Corden is elmondhatja magáról, hogy hivatalosan is Madonna barátja lett. Meg Madonna kurvája – ez is elhangzik a videóban.

You know, bitch I'm Madonna!