Arra lettünk figyelmesek, hogy az RTL Klub saját gyártású vígjátéksorozatának a reklámozása eléggé szexcentrikus lett, pedig régen nem erről szólt a Válótársak.

Tavaly is voltak ágyjelenetek, de ezek főleg Stohl András karakteréhez kapcsolódtak (aki, bár azon volt, hogy ne lépjen többet félre, azért például elvitt a szertárba egy nőt, a fia focimeccse alatt, hogy csak egyet említsünk).

Most viszont szinte csak ilyenek jönnek szembe:

 Ezzel kapcsolatban megkerestük a főrendezőt, Kovács Dániel Richárdot.

Az első évad teljesen másról szólt, mint a mostani. Ott a szakítás és a különválás nehézségei kerültek középpontba. A második évadra ezeken már túlestek a szereplők és a rájuk kiosztott szerepek szerint cselekednek. 

A kérdés továbbra is adott, hogy a szex kissé központibb szintre emelése mennyire a magyar forgatókönyvírók munkája? A rendező elmondta, hogy ez a csapásirány is az eredeti holland verzióból lett átemelve, nem csak a magyar verzió direkt ennyire szexcentrikus.

Persze a humor is megmaradt, sőt, a sorozat semmivel se lett kevesebb, amire itt a bizonyíték. A Válótársakról Sixx írt a comment:comra, amiből csak egy mondatot idéznénk, hogy

Ha minden magyar kertévés sorozat ilyen lesz, jó évek jönnek.