GettyImages-611643664

Jennifer Lawrence elnézést kért a szikla-összefenekezés után

2016.12.10. 12:49

Jennifer Lawrence nemrég a Graham Norton Show vendége volt (új filmje, a Passengers - nálunk: Utazók - miatt), ahol elmondta, milyen élményeket szerzett az Éhezők viadala-filmek forgatásán. A munka részben Hawaii-n zajlott, olyan szikláknál, amelyeket az ottaniak szent helyként tisztelnek. Na, ezeken vakarászta a színésznő a fenekét. 

Szent sziklák voltak. Mit tudom én. Ősök voltak. Ki tudja? De [a lényeg, hogy] nem szabad rájuk ülnöd, hogy a genitáliáid ne érintkezzenek velük. Én viszont az egész forgatás alatt búvárruhát viseltem, és édes Istenem, nagyon jól jöttek, ha viszketett a fenekem.

Csakhogy az egyik ilyen alkalommal addig fészkelődött, amíg az egyikből letört egy darab, és ezzel kisebb földcsuszamlást okozott, amelyben egyik munkatársa kis híján megsérült.

Hatalmas dráma lett belőle, a hawaii-iak azt mondogatták, »Istenem, az átok«! Én meg ültem a sarokban, és azt gondoltam, én vagyok az átkotok. Én szabadítottam el a seggemmel. 

Miután az interjú adásba került, számtalan néző jelezte (többek közt a műsornak helyet adó BBC One Facebook-oldalán), hogy tiszteletlennek tartják, amit Lawrence mondott. A színésznő pedig egy közleményt adott ki a Facebookon:

Egyáltalán nem akartam tiszteletlen lenni Hawaii lakosságával. Komolyan azt gondoltam, hogy magamon élcelődöm azzal, hogy én voltam az »átok«, de értem, hogy ezt mások nem találták viccesnek, és elnézést kérek, ha ezzel bárkit is megsértettem.

A vonatkozó beszélgetést azóta eltávolították a tévéműsor hivatalos YouTube-csatornájáról, de itt egy illegális változat.

A színésznő posztja alatt azóta is egymásnak üzengetnek azok, akik szerint ez vicces, és azok, akik szerint tiszteletlen. Utóbbiak egyáltalán nem fogadják el ezt a bocsánatkérést - na de mit gondolnak önök?

Mit gondolnak erről?

 • 1309
  Szerintem akik ezen megsértődnek, túlérzékenyek.
 • 1041
  Szerintem ezzel a bocsánatkéréssel el van intézve a dolog.
 • 995
  Egyáltalán hogyan jutott eszébe egy bárki számára szent tárgyhoz dörzsölni a fenekét?
 • 220
  Szerintem akik ezen megsértődnek, azoknak teljesen igaza van