Mindenekelőtt megosztanánk egy névtelen, meg nem erősített pletykát, ami még érdekes lehet a Jolie-Pitt házaspárra nézve. A Blind Gossipon jelent meg a következő történet. 

Egy rejtélyes színésznőnek állítólag furcsa, sőt, ijesztő szexuális szokásai vannak. Az oldal nem részletezte, de olyan szexuális játékokról van szó, ami vérrel kapcsolatos. Azt is megosztották, hogy a pár egyik alkalmazottja még azon a napon felmondott, mikor a bizarr együttlét után látta a kellékeket/maradványokat/bizonyítékokat/a bármit. 

Az igazán izgalmas az az, hogy most a férj készített egy listát a felesége deviáns szokásairól. 

Az utolsó bekezdés adhat okot a spekulációkra, miszerint a férj nem akarja, hogy a gyerekeik tudomást szerezzenek a részletekről, illetve bármilyen lelki sérülést szenvedjenek a nyilvánosságra hozott információk után. 

Persze nevek, források, bizonyítékok nincsenek, de a kommentelők egyöntetűen Angelina Jolie-ra gyanakszanak. 

A pletyka hitelességét persze nem tudjuk megerősíteni, de érdekes megemlíteni a Brangelina-válás legújabb fejleményeit, amik egy részről alátámaszthatják a leírtakat, de meg is cáfolhatják. 

Pro 

Éppen a múlt héten derült ki, hogy Brad Pitt beadott egy kérvényt a Los Angeles-i bíróságon, hogy a gyermekelhelyezés részletei ne legyenek nyilvánosak, a további tárgyalásokat titkosítsák. Az indok természetesen a hat gyerek, hogy semmiképpen se szenvedjenek a szülők válása miatt, ne előttük teregessék ki a szennyest. 

Meglehetősen aggaszt, hogy ha a gyermekelhelyezéssel kapcsolat ügyiratokat nem titkosítják, a bennük olvasható információk sérthetik a gyerekeink személyiségi jogait. Tisztelettel kérem, hogy a gyermekelhelyezéssel kapcsolatos beadványok ne kerüljenek nyilvánosságra. 

– írta hivatalos levelében Brad Pitt. 

A kérvényt a bíróság hamar elutasította, így tudhattuk meg a Daily Mailből, hogy milyen feltételek mellett láthatja a színész a gyerekeit. 

Brad Pitt azután lépett, hogy felesége beadott egy Októberi Kérvény elnevezésű iratot, ami tartalmazta a gyerekek terápiájával kapcsolatos információkat. A család közös terápiára jár, a pszichológus dönt a láthatásról, valamint Pitt havonta négyszer köteles alkohol-, és drogtesztre járni. 

A fentiek akár össze is csenghetnek a furcsa pletykával. Ha létezik ilyen lista, az ütőkártya lehet egy gyermekelhelyezési perben, de mindenképpen jó, ha erről minél kevesebb ember értesül. 

kontra

Igazából az előző érv meg is cáfolhatja a történetet. Elvégre Angelina Jolie-nak úgy tűnik nem gond, hogy a nagyközönség is tudomást szerezhet a családi ügyekről. És nyilván tudja, hogy mit használhatnak fel ellene, és mit nem. 

Azt meg, hogy igaz-e a fétises hír vagy sem, és tényleg jól tippeltek-e a kommentelők, azt majd úgyis megtudjuk. Vagy nem.