Sebestyén Balázsék elkezdtek rádiózni. Ma reggel a Morning Showban eljátszottak egy prosztatavizsgálatot, amit a stúdióban elhelyezett kamerákon keresztül láthattak is a hallgatók.  

Egy 21 éves angol fiatalemberről beszéltek, aki prosztatavizsgálatra ment, és a vizsgálat közben orvosa orálisan kezdte kielégíteni, majd miután végzett, úgy zárta le a történetet, hogy a fiatalember mindezt vegye megtiszteltetésnek. Az ügy már bíróság előtt van.

Eközben már olyan mondatok röpködtek, mint

egy ideig gyanútlanul, négykézláb, kiszolgáltatva feltárod ánuszrózsádat, hogy megtörténjen a behatolás.

Ezután pedig jött az ötlet, hogy játsszák el az orvos-páciens szituációt, mert nem tudták elképzelni, hogy ez hogyan történhetett. A határvonalat keresték amikor az orvosi vizsgálat átmegy szexuális zaklatásba. Balázs felmászott a pultra, és bepucsított, ekkor Vadon János és Rákóczi Ferenc csapkodni kezdte a fenekét.

Észre akarom venni, mikor indul az erőszak! [...] Tényleg tudományos a kísérlet, most ne törődj azzal, hogy itt pucsítok a pulton. Azt nézd meg, hogy tudsz elkezdeni úgy kényeztetni, de nem simogatni, hanem, hogy úgy nekem feltűnjön, ez nem a prosztatavizsgálat része

ezután olyan mondatok repkedtek még, mint a 

Feküdj alám!

és a

Simogasd meg a seggét!

A következő videóban minden látszik,

9:30-tól kezdődik a móka.