scs 3474

Pachmann Péter 20 év után otthagyja a Tényeket

2016.12.15. 13:43

A HVG szellőztette meg ma délelőtt a hírt, hogy Pachmann Péter távozik a TV2 híradójából,  ezt pedig most a TV2  megerősítette egy sajtóközleményben. A személyi változás másokat is bevonzott, új partnere lesz Demcsák Zsuzsának is, Marsi Anikó és Gönczi Gábor mellett pedig Andor Éva és Szebeni István vezeti majd az esti Tényeket.

„Pachmann Péter novemberben írásban kérte, hogy családi okokra hivatkozva szeretné munkabeosztását átgondolni. Péter közel húsz éven keresztül minden ünnep és hétvége alkalmával dolgozott, családapaként a jövőben szeretne több időt tölteni a gyermekeivel. Feletteseivel egyeztetve abban állapodtak meg, hogy a Tényektől januárban elköszön és újult erővel, új partnerrel a jövőben is a Mokka műsorvezetőjeként dolgozik tovább.

Ezzel egyúttal a Tények csapata is változik, Marsi Anikó és Gönczi Gábor mellett Andor Éva és Szebeni István vezetik majd a hírműsort. Pachmann Péter műsorvezető társa a Mokkában Serfőző Krisztina lesz, míg Demcsák Zsuzsa Istenes Lászlóval köszönti majd a nézőket. A Mokka műsorvezetői csapatát erősíti Szabó Dóra is. A Tények Reggelt ahogy eddig, továbbra is Vitányi Judit és Váczi Gergely vezeti.”