Marilyn Manson jövőre ismét hazánkban koncertezik, ezúttal a Budapest Parkban tart majd ördögi szertartást a popkultúra első számú botrányművésze, a metál zene Antikrisztusa. 

Manson harmadszorra

Manson 2005-ben játszott először Magyarországon a Budapest Sportarénában, majd 2009-ben a VOLT fesztiválon is fellépett a botrányos koncertjeiről elhíresült rockzenész. Jövőre, 2017. július 20-án új albumával, a SAY10 munkacímű lemezzel érkezik Budapestre.

A színpadi Marilyn Mansont már alighanem mindenki jól ismeri: tetőtől talpig fekete bőrszett, ajak-piercing, csíkos zoknik, katonai egyenruhák és kesztyűk, kontaktlencse, feketére kihúzott szemek, és így tovább. Egy biztos: a megjelenése mindig szürreális és groteszk.   

De hogy néz ki a való életben Brian Hugh Warner, a Marilyn Manson név mögött álló ex-rockújságíró? Érdemes körülnézni az Instagramján, ahol több fotón is viszonylag hétköznapi körülmények között látható az Antikrisztus. Itt például egy medvének öltözött gyerekkel kiválóan szórakoznak.   

Ha úgy tartja kedve, csak leugrik az utcára sétálni egyet kapucnis pulcsiban.

 Vagy oldalra fordított baseball sapkában szelfizik egyet. 

Tyler Shields fotós képén baptista lelkésznek öltözött be. 

A Salem című sorozat harmadik évadában az énekes Thomas Dinley helyi borbélyt alakította, aki egyszerre vállal hajvágást, borotválást, sebtisztítást, sebvarrást, és még körülmetélést is. Itt a forgatás szünetében látható Manson, magához képest hétköznapi viseletben.

Thomas Dinley, vagyis Marilyn Manson, vagyis Brian Warner. 

De még nincs vége: Manson legnormálisabb, leginkább hétköznapi kinézete ezen a Twittere posztolt képén van. Persze itt is hozzá kell tenni: a maga módján.