Az AMC 2017-ben mutatja be a The Son című sorozatot, amiben Sam Neill helyett végül Pierce Brosnan kapta meg a főszerepet. Csütörtökön a Variety egy eddig nem látott fotót hozott le a sorozatból, ami alapján a szakállas Brosnan egészen nyugodtan állhatna modellnek is. 

Pierce Brosnan Eli McCullough-ot alakítja, aki 1836-ban született, pontosan abban az évben, mikor Texas független állam (Texasi köztársaság, 1836-1846) lett. A The Son Philipp Meyer azonos című regénye alapján készült, és a texasi család felemelkedését és bukását mutatja be. Meyer egyébként a The Son forgatókönyvírója és producere is egyben. 

A sorozatot valamikor 2017-ben mutatják be, pontos dátum még nincs, de sajnos itthon nem adja az AMC. Brosnan egyébként utoljára az 1980-as években vállalt sorozatszerepet a Remington Steele-ben az NBC-n. 

Amellett se menjünk el, hogy Pierce Brosnannek kifejezetten jól áll a texasi századfordulós stílus, a szakállról és bajuszról nem is beszélve. A legújabb fotókon kísértetiesen hasonlít arra az idősebb modellre, aki Instagramon szép karriert futott be, és a hipszter nagypapa definícióját is bevezette a köztudatba. 

Szóval még egyszer a 63 éves Pierce Brosnan. 

És az alteregója, a szintén 60-as éveiben járó Philippe Dumas modell

A comment:com-on még több képet talál a sorozatról.