Oprah Winfrey a televízióban közel 25 év után, 2011-ben fejezte be műsorát, azóta pedig saját YouTube csatornáján jelentkezik talkshowjával. Ma éjjel tették közzé a Michelle Obamával folytatott beszélgetését.

A leköszönő first lady elárulta, hogy nemrég találkoztak Melania Trumppal, és főként a gyerekekről beszélgettek. De kitért arra is, hogyha bármilyen problémája, kérdése lenne, nyugodtan keresse őt.

Komolyan nem tudod, hogy mi az, amit nem tudsz, amíg itt nem vagy [a fehér házban]. Az ajtóm nyitva van.

Anno neki is sokat segítettek Bushék, amikor bekerült a körforgásba, és most ő is szeretné követni példájukat. Ha bármit szeretnének tudni a házról, bármit megmutat a Trump családnak Obamáné.

Beszéltek még

  • Arról, hogy nem érti, miért gondolta úgy mindenki, hogy ő egy hangos, ideges fekete nő, valamiért megcímkézték. De rájött, hogy ez nem róla szól. Ez egy rossz sztereotípia, meg amúgy is rossz, hogy bárkit a bőrszíne, vagy a bankszámlája alapján ítélnek meg. Csak az kellene, hogy fontos legyen, hogy ki milyen módon éli az életét, és hogyan, mit tesz. Ezzel szemben mit csinálnak a mai fiatalok? Élik az életüket, jó hangosan, ezt kellene mindenkinek csinálnia.
  • És arról is, hogy most a leköszönés után nem akar egyik hivatalban sem maradni, politikusként, a család sem. Szerinte nagyon nehéz ez az egész rendszer, és nagyon sok áldozattal jár.