A világ egyik leghíresebb testépítő bajnokának, a hétszeres Mr. Olympiának is lehetnek problémái a testével, ha tükörbe néz. Kalifornia egykori kormányzója, az idén 69 éves Arnold Schwarzenegger sohasem elégedett a testi adottságaival, mindig talál magán valamit, amin még lehetne javítani.  

A Terminátor-filmek sztárja interjút adott a szivarokkal foglalkozó, Cigar Aficionado nevű magazinnak, amiben elárulta azt is, hogy mostanában elég nehezen viseli az öregedést. 

Amikor belenézek a tükörbe, legszívesebben elhánynám magam.

Azt is hozzátette, hogy mindig is kritikus volt saját magával szemben, még akkor is, amikor a legjobb fizikai állapotban volt. Soha nem látta tökéletesnek magát, mindig talál magán valamilyen hiányosságot. Pontosan ezért jár edzőterembe még most is minden áldott nap, hogy fenn tudja tartani a megfelelő fizikai állapotát. Az említett Mr. Olympia-győzelmei egyike után a tükörbe nézve azt kérdezte magától: „hogyan győzhetett ez a szarkupac?”.

Minden napomat testedzéssel kezdem. És este lefekvés előtt is csinálok kardióedzést és súlyzós gyakorlatokat, csakis így maradhatok megfelelő formában.Arnold Schwarzeneggerrel legutóbb akkor foglalkoztunk, amikor egy étteremben egyszerűen kikerülték egymást Sylvester Stallonéval, és még egy köszönést sem eresztettek meg.  Persze lehet, hogy csak sikerült mindezt titokban lerendezniük valahogy.

Via People