Alessandra Ambrosio is megmutatta szépségét a Love magazin adventi naptárában: egy sztriptízvideóval vette ki részét az újság emlékezetes sorozatából.  

A Phil Poynter által rendezett fekete-fehér kisfilmben a 35 éves Victoria's Secret modell vetkőzését láthatjuk, egy társasház egyik lakásában, az ABBA The Day Before You Came című dalára – mintha csak a szemközti erkélyről néznénk végig az érzéki sztriptízt. És tényleg. 

A brazil modell videója már a 19. napi epizód volt, a korábbi videók között volt Palvin Barbara Elemi ösztönt megidéző rövidfilmje, és itt írtunk a többi klipről is. Ha szeretné, ezen az oldalon végignézheti a sorozat összes idei részét. 

A modell egyébként a napokban volt nyaralni volt a barátnőivel Florianópolisban (talán még mindig ott van), itt készültek az alábbi tengerparti fotók róla. Nézze meg, ahogy kókuszdióból koktélozik, illetve strandolgat, az alábbi galériában!

A modell idén nyáron Spanyolországban pihente ki az élet fáradalmait, Malibuban pedig nagy küzdelmet folytatott a természettel és a széllel egy parfümreklám készítése közben. 

Via Northfoto, JustJared