A legismertebb szuperhőst alakító színész, Henry Cavill pár napja posztolt egy képet az Instagram-oldalára. A fotón a Supermant játszó színész látható, amint éppen különleges erejéről tesz tanúbizonyságot, és fél kézzel felemel egy óriási fenyőfát. 

Is this really the biggest tree you've got? #ChristmasSpiritActivated #GotElves

Henry Cavill (@henrycavill) által közzétett fénykép,

A kép alá csak annyit írt: 

Tényleg ez lenne a legnagyobb karácsonyfátok? 

Természetesen sorra érkeztek a csodálkozó, ámuldozó kommentek és többen is csak annyit kérdeztek a színésztől, hogy tényleg te vagy ő Superman?, de volt, aki csak annyit szólt hozzá, hogy:

aki kételkedik abban, hogy ez valódi, az nézze meg az árnyékot, ez igazi. Ő az igazi Superman. 

Igen ám, csak ha közelebbről megnézzük ezt a fát, van ott egy másik árnyék is. Egy emelőgép vagy daru árnyéka.

Szóval sajnos el kell keserítenünk mindenkit, Henry Cavill nem valószínű, hogy a jövőben felhőkarcolókról lezuhanó nőket fog megmenteni amerikai nagyvárosokban. 

A Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című film főszereplője egyébként nagy móka- és trükkmester hírében áll. Idén nyáron például a San Diegóban tartott Comic Conon egyszerűen beállt az autogram-kérők sorába, hogy Anonymus-maszkban aláírást szerezzen Will Smithtől. 

Pár hónapja pedig kiült a Times Square forgalmas kereszteződésébe Superman pólóban, közvetlenül a saját magát ábrázoló óriásposzter mellé. És senki nem vette észre a járókelők közül, hogy ott ül az „igazi” Superman.