Amióta Kristen Stewart nyíltan randizik lányokkal a nagy nyilvánosság előtt, elég sűrűn váltogatja a partnereit. A csajozós korszaka az asszisztensével, Alicia Cargilével kezdődött, aztán idén márciusban kiderült, hogy a francia zenésszel, Sokóval is kavart, majd októberben már az amerikai zenész, St. Vincent mellett volt látható, most pedig itt a legújabb barátnő, a topmodell Stella Maxwell. 

A 26 éves színésznő jelenleg Georgiában tartózkodik készülő új filmje, a Lizzie Bordenről szóló mozi forgatásán. Most már hivatalos, hogy Stewart új barátnője a vele egykorú, többek között a Love magazin adventi naptárában is feltűnő modell.

Stewart és Maxwell először az idei Met gálán mutatkozott először a nagyközönség előtt, és a rendezvény után egy autóban hagyták el az esemény helyszínét, a Metropolitan múzeumot. 

Az új celebpárról mostanában több fotó is készült, amiken szemmel láthatóan nagyon élvezik egymás társaságát. A hírek szerint a Victoria's Secret angyal kizárólag Kristen kedvéért repült a Georgia állambeli kisvárosba, Savannah-ba. 

Via People