Boldog karácsonyt minden kedves olvasónknak! Íme, ezt írták ma reggel a napilapok.

  • Voksán Virág a Borsnak beszélt önmagáról, és arról, milyen nehéz társat találnia. Előbbiről egy idézet: "Valójában csak a mellemet és a számat műtötték. Emellett volt még sminktetoválás, illetve hajfestés, de összesen ennyi [...]. Két évvel ezelőtt már kiszedettem a szám széléből a szilikont, mert ugyan tíz éve, amikor csináltattam, még divat volt, később már túl vastagnak éreztem, ráadásul természetellenes volt a formája."  Most, hogy ezt tisztáztuk, a második témára is kitérünk: erről azt mondta, hogy a külseje miatt sokan előítélettel közelítenek felé. 

A normális, hétköznapi életet élő pasik viszont tartanak tőlem, úgyhogy nagyon nehéz helyzetben vagyok.

Ugyancsak a Bors készített interjút Opitz Barbarával, az X-Faktor győztesével. Tőle azt tudjuk meg, hogy küzd a zárkózottsága ellen; ha kell, segíteni fog  a családjának az uborkatermesztésben, és:

az a célom, hogy minden korosztály számára, és változatos zenei irányzatokban énekeljek új dalokat. Minél szélesebb réteget tudok megszólítani, annál több lehetőségem lesz arra, hogy megismerjenek engem és a dalaimat

amit csak támogatni lehet! Íme, egy lehetséges irány:

A Blikk arról számol be, hogy Zalatnay Saroltához nem tudott hazajönni a lánya karácsonyra (Londonban él), de majd bepótolják az elmaradt találkozást. Illetve, mivel az énekesnő jövőre hetven éves lesz, világkörüli turnéra készül.

 A JustJareden pedig két fontos hírt olvastunk: 

  • Carrie Fisher túl van az életveszélyen, de még intenzív osztályon ápolják. Állapota ugyanakkor stabilnak mondható. (A 60 éves színésznő egy repülőn kapott szívrohamot, újra kellett éleszteni.)
  • A 2017-es Grammy-díjkiosztón Adele és Beyoncé is fellépnek, márpedig két ekkora hangú nővel durva estének nézünk elébe (február 17-én).

További kellemes ajándékcsomagolást!