Nem sok mindenről szólt ez a hét a karácsonyra készülődésen kívül, szóval nyilván önt se lepi meg különösebben, ha a heti trendben most többé-kevésbé karácsonyos öltözékeket mutatunk. Volt, aki szerzett egy tipikus karácsonyos pulcsit, volt, aki ünnepi pirosban volt elegáns, más pedig hagyta az egészet, és csak évközbeni eleganciában ment el a tévébe karácsonyozni. Ki választott a legjobban? Önnek ki a kedvence? Alul lehet majd szavazni, de előbb nézzük a képeket!

Heidi Klum

Heidi Klum ugye az America's Got Talent című műsorban zsűritag, és volt még a múlt héten egy karácsonyos adás, amire a modell természetesen az ünnep színében öltözött fel, egy mikuláspiros ruhát öltött magára. Igen, ez volt az a műsor, amiben egyrészt énekelt, másrészt meg elesett, de most ne ezekre koncentráljunk, hanem az ünnepi eleganciára! Ha a képre kattint, több fotót is megnézhet róla!

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon szintén egy karácsonyos díszletbe ment el beszélgeti Jimmy Fallonnal, de ez a díszlet sokkal kevésbé volt túllihegve, mint Heidi Klumé. Ennek megfelelően az Oscar-díjas színésznő sem hagyta el az évközi eleganciát az ünnepekre, fekete-fehérben volt, egyedül a cipőjének a bokapántján vélünk felfedezni nagy jóindulattal karácsonyinak is mondható motívumokat. De végülis ha már ott a karácsonyi díszítés, minek kéne még karácsonyosba is öltözködni?

Kelly Clarkson

Kelly Clarkson a Broadway-en énekelt egy karácsonyi koncerten a múlt hétvégén, és ő megint azok közé tartozik, akik ha csak mértékletesen is, de bevállalták az ünnepi öltözéket. Ez szó szerint az arany középút, mert nem ízléstelenül giccses, de pont arany mintával kombinálja ezt a karácsonyosan piros ruhát. Ami meg a legmenőbb az egészben: Clarkson mezítláb volt ehhez a ruhához! Nézze majd meg jobban a fotón!

Sarah Paulson

Az American Horror Story-val feltűnt, és azóta díjesőt besöprő sorozatszínésznő is vállalt egy kis beszélgetős promóciót a karácsonyi szezonban. Ő Seth Meyer kicsit szolidabb nézettségű műsorában volt, és két színben csillogott és villogott, a karácsonyos pirosban és hozzá a lila és a rózsaszín valami meghatározhatatlan átmenetében. Ami alapvetően egy elég borzasztó színkombináció tud lenni, de itt valahogy nagyon jól működik, nem?

Janelle Monae

Janelle Monae színésznő az utóbbi hetekben folyton felhívta magára a figyelmet fura öltözékeivel, novemberben és decemberben is mutattuk őt egy-egy összeállításban. Hát most egy olyat vett fel, hogy már a heti trendből is lehetetlen Monae-t kihagyni. Mi látunk valami karácsonyosat a ruhájában, de ez a hallucináció lehet, hogy csak egy egyedi tünete a bejglimérgezésnek. Az viszont biztos, hogy a színésznő haját nagy, mozgó szemek díszítik, és hogy ez az egész valami elképesztően bizarr így.

Tori Spelling

Ki tetszik a legjobban?

Aaron Spelling tévémogul lánya pont a hetekben szerepelt egy nagyon vicces, de nehezen értelmezhető videóban, amiben egy transzvesztitának mutatja meg, hogy mekkorát tud ordítani. A Beverly Hills 90210-ban megismert színésznő aztán a héten szerdán a Universal Studioshoz tartozó Globe Theaterben volt egy bemutatón.

És mi volt rajta? Jó, egy elég uncsi csizma meg kop(tat)ott farmer, hátha valaki azt fogja hinni a milliárdosnak született Tori Spellingről, hogy attól kopott ki a gatyája, hogy annyit csúszott a térdén.

Na de ezen kívül volt rajta egy mindenvivő, norvégmintás, karácsonyos pulóver is, hópelyhekkel és jegesmedvékkel! Na, ki tetszik a legjobban? Kérjük, szavazzon!