Az első hírek még arról szóltak, hogy George Michael szívelégtelenség miatt veszthette életét, de az énekes barátja, a fotóművész Fadi Fawaz most azt állítja, hogy párja öngyilkosságot követett el.

„George csak arra vágyott, hogy meghaljon. Számos alkalommal próbálta megölni magát és végül sikerült neki”

– fogalmazott Fadi Fawaz a Twitteren.

Egy másik bejegyzésben arról is írt, hogy nagyon szerették egymást, és szinte a nap 24 órájában együtt voltak. A posztok később törölve lettek, a fotós fiókját pedig felfüggesztették.

Ahogy arról beszámoltunk, Fadi Fawaz 2011 óta járt George Michaellel. December 25-én reggel ő találta meg a holttestét a zenész oxfordshire-i otthonában.

Az öngyilkosságról szóló hírt hivatalos forrásból eddig még nem erősítették meg. A rendőrség pénteki közleménye szerint az első halottkémi szemle nem hozott olyan érdemi eredményt, amelyből véglegesen meg lehetett volna állapítani az énekes halálának okát, ezért további - nagy valószínűséggel több hétig tartó - vizsgálatok sorára lesz szükség. A hatóságok egyelőre csak abban biztosak, hogy idegenkezűség nem történt.

Update: Fadi Fawaz a Mirror kérdésére azt mondta, hogy az öngyilkosságról szóló posztokat nem ő írta, hanem egy hacker, aki feltörte a Twitterét. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

 Via Mirror