Eva Amurri Martinónak nem is olyan régen született meg második gyermeke., vele történt egy elég komoly baleset. Egyik este egy éjszakai nővér vigyázott rá, amikor a párhónapos kisfiút leejtette, egyenesen a kemény fa padlóra. A baba annyira beverte a fejét, hogy

betört a koponyája és bevérzett az agya.

Egyből kórházba vitték, ahol két napon keresztül vizsgálták és kezelték a gyermeket. Az Oscar-díjas színésznő lánya most, hónapokkal az eset után egy blogbejegyzésben írta meg a történetet, és hogy miként élte meg ezt az egészet.

A baleset óta szinte képtelen megbízni másban, csak magában, pláne, ha fiáról, Majorről van szó. Már nem dolgozik náluk éjszakai nővér, pedig nem hibáztatja a történtekért, sőt, egyedül magát tartja felelősnek a balesetért. A kórházban is azzal nyugtatták, hogy ilyen mindenkivel megtörténhet, sőt, meg is történik. Ezt is alátámasztja, hogy a nővér makulátlan szakmai múlttal és kiváló ajánlásokkal érkezett hozzájuk, de még így is képes volt erre az apró emberi mulasztásra, aminek végül ilyen komoly következményei lettek.

Emiatt is sokat őrlődött azon Susan Sarandon lánya, hogy megírja-e a traumáját, mert nem akarta, hogy a nővért felesleges támadások érjék. Történt, ami történt, a nő már nem dolgozik náluk, a gyermek már teljesen jól van. Mindennek hála megtanult mélyebb szinten megbocsátani és elengedni dolgokat. Persze azt a keserves sírást soha nem fogja elfelejteni, amikor az az éjjelen párhónapos kisfia betörte a fejét.

via People