A Story Magazin legfrissebb számából megtudhattuk, hogy a pár hónapja az évszázad esküvőjét lebonyolító Szabó Zsófiéknál már a gyerektéma is szóba került, Sarka Kata és Hajdú Péter külön töltötte a szilvesztert és az is kiderült, hogyan él stroke-ja után a Barátok Közt egykori Hoffer Misije. 

  • A Story Extra műsorvezetőjének élete gyökeresen megváltozott az elmúlt másfél évben: Szabó Zsófi boldog párkapcsolatban él Kis Zsolttal, már férje nevét is felvette, így bármerre jár mostanában, Kis-Szabó Zsófiként mutatkozik be. Zsófi elárulta a magazinnak, hogy úgy gondolja, hogy ráérnek még a gyerekvállalással, most az a legfontosabb, hogy meglegyen a közös otthon és a biztos alapok. 

Az esküvőnk napján felvettem Zsolti nevét, azóta Kis-Szabó Zsófi vagyok. Akkor a leendő gyerekünk vezetéknevét is be kellett írnunk, és úgy döntöttünk, ő is Kis-Szabó lesz majd. Konkrétum még nincs, ezen még ráérünk gondolkodni. 

  • Hajdú Péter is nyilatkozott a magazinnak - elárulta, hogy Sarka Kata és ő külön szilvesztereztek, és mindketten másnak mondtak először boldog új évet. A Frizbi műsorvezetője sokatmondó bejegyzésben búcsúztatta a 2016-os évet a közösségi oldalán. A Story szerint régi sármját visszanyerve egyre több nő legyeskedik körülötte, és állítólag egy egyetemista lánnyal roppant közeli baráti viszonyba került.
Ezt a cikket a Story megjenésének napján Hajdú Péter a Facebook-oldalán cáfolta, majd ennek következményeként Sarka Kata hivatalosan is elismerte, hogy véget ért a házasságuk.
  • Szintén a Story Magazin írta meg, hogy a Barátok közt egykori Hoffer Misije tavaly augusztusban összeesett agytörzsi stroke miatt. Szerencsére azonban sikerült megmenteni az életét, és időben kórházba került. Halász Gábor azt is elmondta, hogy jobban van ugyan, de még nem jött teljesen rendbe, és hamar elfárad. Valószínűleg már nem is tud olyan energikusan dolgozni, mint régen, ezért nem is lesz újra polgármester Kiskutason.