Az olasz Sky Sports műsorvezetőnője teljesen kiakadt, mert (szerinte) valaki feltörte az iCloud fiókját és feltette a netre a meztelen fotóit. A 25 éves Diletta Leotta szerint felháborító, hogy valaki ilyen módon jutott hozzá a személyes fényképeihez.

A Sunnak ezt mondta:

Először nem sírtam. Olyan erőt fedeztem fel magamban, amelynek korábban a létezéséről sem tudtam. De igen, három nap után megadtam magam. A fotók közül néhányat talán elküldtem valakinek. De már évek óta nem is láttam [ezeket] a képeket. Azt hittem, mindet letöröltem. Még különösebben szexinek sem mondanám őket.

Leotta azt is hozzátette, hogy az erotikus fotóknak legfeljebb a fele eredeti, a többire egyszerűen csak rátették az arcát. Szerinte ez az egész csak egy nyilvános lejáratás része volt, és nem érti, hogy hogy lehet valaki képes ilyesmire. 

Tra cielo e terra #deserto

*Diletta Leotta* (@dilettaleotta) által közzétett fénykép,

Diletta Leota Olaszország egyik legnépszerűbb tévés műsorvezetője, akinek egy millió követője van az Instagram oldalán, de a közösségi oldalát is rengetegen követik. Ismertségét most arra szeretné használni, hogy segítsen azokon a fiatalokon, akik hasonló támadás áldozataivá válnak.