Vannak hírességek, akik nem elégszenek meg azzal, amivel híresek lettek, hanem gondolkodás nélkül belenyúlnak olyan dolgokba is, amikhez rohadtul nem értenek. Ilyen például az éneklés, amiben megdöbbentően sok celebnő kipróbálta már magát.

Olyan is, akiről soha nem gondolta volna.

Lindsay Lohan

A gyerekszínészként befutott Lohan még azelőtt próbálkozott énekesnői karrierrel, hogy teljesen romba döntötte volna magát a drogokkal. A színésznő még a kétezres évek elején erősítette a britneyspearses pop-vonalat. Viszonylag kevés sikerrel.

Jennifer Love Hewitt

Ha nem tudta volna, a színésznőnek több albuma is megjelent, az első 12 éves korában, 1992-ben. Ezen kívül még három lemezzel jelentkezett, aztán a kétezres évek elején rájött, hogy ezt inkább abbahagyja. 

Naomi Campbell

Kezdjük azzal, hogy a 90-es évek egyik szupermodellje egy komplett albumot adott ki 1994-ben, Baby Woman címmel. De hogy fokozzuk a hangulatot, itt egy videóklip is, a Love and Tears című számhoz. Campbell ezután abbahagyta az éneklést.

Tyra Banks

És ha már Campbell énekelt, Tyra Banks sem bírta ki, ő is mikrofont ragadott, bár jóval később, 2004-ben. A számhoz készült videóklipben a Topmodell leszek második évadának hat döntősével együtt szerepelt.

Alyssa Milano

A Bűbájos boszorkák színésznője jóval korábban kezdte zenei karrierjét. Első albuma 1989-ben jelent meg, és olyan csodás zenék voltak rajta, mint a fenti szám, ami simán elmehetett volna egy B-kategóriás tinisorozat főcímzenéjének is.

Paris Hilton

Ha nem emlékezett volna: mielőtt Paris Hilton végleg elhitte volna, hogy ő egy igazi DJ, próbálkozott egy kicsit az énekléssel is.

Kim Kardashian

És akkor most lepődjön meg nagyon mindenki! Kim Kardashiannak tényleg van videóklipje! Amiben ő énekel!