Miközben a legtöbb ember még azt sem tudja, mivel tölti a jövő hetet, addig Sáfrány 'Aleska' Emese már nagyban készül a nyárra. Az instán azt is megmutatta, hogy miként. Úgy, hogy elment fürdőruhát venni, amit az alábbi, fokozottan szexi fotóval támasztott alá. 

Nem lehet elég korán felkészülni a nyárra fürdőruha terén ... így hat ma vettem egyet :)))

Sáfrány Emese aka Aleska* (@aleska_safrany_emese) által közzétett fénykép,

Palvin Barbara modellnek viszont nincs ideje ilyesmire. Az újévet ugyanis munkával kezdte. A jó hír az, hogy ezt egy szál törölközőben tette. A körülményekről annyit lehet tudni, hogy két dögös kolléganőjével, Danielsszel és Alexina Grahammel fotózkodott egy kozmetikai cég számára.

3 is a crowd... gotta go***

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

Iszak Eszter műsorvezető közben azt szemléltette, hogy mit hoz ki belőle két kávé elfogyasztása. Hát valami ilyesmit:

Ez pedig ugyanúgy én, 2 kávé után* #campaignshoot

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett videó,

Kocsis Tibor énekes a síeléssel kapcsolatban adott hasznos tanácsokat, annak apropóján, hogy balesetet szenvedett a pályán. 

Vajna Tímea már mindent kiposztolt, amit csak tudott a Golden Globe-gáláról, ezért most be kell érnie ezzel a fotóval, melyen közömbös arccal, napszemüvegben szemlélődik egy malibui strandon.

#malibufever

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

A végére maradt egy különösen szomorú poszt. David Bowie, a poplegenda pontosan egy évvel ezelőtt vesztette életét, özvegye, Iman pedig a mai napon az alábbi, szivárványt ábrázoló képpel folytatta róla szóló megemlékezését.

Jan 10th, 2016 NYC Skyline #ForeverAndEver #ForeverLove #BowieForever

IMAN (@the_real_iman) által közzétett fénykép,