Tom Hardy legújabb sorozata, a Tabu január elején indult a BBC és az FX tévéadókon- a színész nemrég azt nyilatkozta, hogy sokkal több meztelen jelenetet képzelt volna el a XIX. században játszódó tévészériában. 

A színész már a sorozat előzetesében is látható meztelenül, de elmondása szerint még több ruha nélküli jelenetet kellett volna betenni az epizódokba. 

Hardy számára soha nem volt idegen a meztelenkedés, 2008-ban a Bronson című filmben már mindent megmutatott magából, és több filmjében is látható anyaszült meztelenül, és a Tabu forgatásán is lencsevégre kapták ádámkosztümben.

A Tabu című, nyolcrészes minisorozat az 1800-as években játszódik, és a rabszolga-kereskedelemmel is foglalkozó Kelet-indiai Társaság sötét históriáját eleveníti fel. Tom Hardy alakítja a mogorva, tetovált főszereplőt, a kalandor James Delaney-t, aki lopott gyémántokkal tér vissza Amerikából Angliába, hogy elégtételt vegyen apja haláláért, és megalapítsa saját kereskedelmi hajózási vállalatát, amelynek legnagyobb ellenfele a Kelet-indiai Társaság.

A sorozat pilot epizódja már megtekinthető az HBO Go honlapján

via JustJared