Már írtunk arról korábban, hogy vígjáték készül arról, ahogy a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás után Michael Jackson, Elizabeth Taylor és Marlon Brando együtt, autóval próbálnak hazajutni New Yorkból.

Paris Jackson, a 2009-ben elhunyt világsztár lánya teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy ki fogja alakítani édesapját. A 18 éves Paris sértőnek találta, hogy az Urban Myths tévéfilmben Fiennes-t választották ki Jacko szerepére, és csak annyit mondott az egészről, hogy

Okádnom kell.

Ő és családja elsősorban azért borult ki, mert a származására igen büszke énekes szerepére egy fehér bőrű színészt válogattak be. Az pedig külön feldühítette, hogy nemcsak édesapja, hanem keresztanyja, Liz Taylor emlékét is megsértették. 

A pop királyának unokaöccse, Taj Jackson is teljesen kikészült a tévéfilm miatt, és otromba tiszteletlenségnek nevezte a színészválasztást. A keményvonalas Jacko-rajongók pedig aláírásokat is gyűjtenek, hogy bojkottálni tudják a tévéfilmet. 

A napokban megérkezett a film előzetese is, amelyben megcsodálhatjuk, hogy hogyan is néz ki Joseph Fiennes Michael Jakcsonként. 

A Sky Arts csatornáján bemutatásra kerülő Urban Myths - True...ish Stories című tévéfilm trailerét nemcsak ezért érdemes megnézni.

Láthatjuk benne az Elizabeth Taylort alakító Stockard Channinget, a Marlon Brandót játszó Brian Coxot és a Trónok Harcából és a Misfits sorozatból ismert Iwan Rheont is, amint Hitlert alakítja. 

via JustJared, EOnline